Projekti / reference

Spletne strani
Grafika
Logotip
CGP
Partnerstvo
E-katalog

Virtualni katalog Impresivna oblika objavljanja vseh dokumentov

e-katalog

Virtualni ali interaktivni katalog je izdelek, ki je bil razvit za vse, ki se želijo predstaviti ne samo na spletu z uporabo standardnih spletnih strani, temveč z impresivno obliko objavljanja svojih lastnih dokumentov, prospektov, katalogov, časopisov ali knjig. To je novejši način ogleda PDF dokumentov na spletu. Katalogi so vidni tudi na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih.

Multimedija

Virtualni katalog vam omogoča, da ohrani vse prednosti tiskanih publikacij, je enostaven in intuitiven za vse. Virtualni katalog prinaša dodatno dodano vrednost, in sicer multimedijskih zmogljivosti - statične slike, lahko nadomestijo z multimedijskimi predstavitvami in video posnetki, slike in grafike so lahko animirani, zaradi česar vaše publikacije naredi privlačne in interaktivne.

Prihranek stroškov in merljivih rezultatov

Standardna metoda za trženje prek tiskanega gradiva, vam vzame veliko denarja za proizvodnjo in distribucijo na tisoče letakov, ne da bi vedeli, ali bo kdo prebral. Virtualni katalog ne bo le zagotovil, da bo vaš promocijski material vsak dan obiskalo veliko ljudi, ampak tudi lahko nastavite statistiko obiskanosti strani, od katerih večina obiskovalcev prenese informacijo v trenutku obiska na svoje partnerje ali prijatelje.

Vstopi v e-virtualni katalog

e-katalog2

Nekaj referenc virtualnih katalogov

NOVO
Virtualni katalog
Ribolovne vrste slov. morja
Zavod za ribištvo Slovenije

NOVO
Virtualni katalog
Nimam cajta
Franc Špegel

NOVO
Virtualni katalog
Kamnito bogastvo Pohorja
Jože Kuzman

NOVO
Virtualni katalog
28. Simpzij SZVMŽ
Slov. zdr. veterinarjev za male živali

ARHIV virtualnih katalogov

Obrazec povpraševanja

Storitev